Golden Boys

André Hazes helpt rijpe mannen aan de vrouw

André Hazes wordt de Yvon Jaspers van de senioren. In het programma Golden boys (een verwijzing naar de serie Golden girls), begeleidt de jonge Hazes zes grijsaards op het wankele pad der liefde.

Golden boys zit bijna hetzelfde in elkaar als Boer zoekt vrouw, maar dan zonder boeren. In elke aflevering neemt André 1 vrijgezel op leeftijd onder zijn hoede om te ontdekken wat hij zoekt in een vrouw.

De vrouwen

Daarna werpt André Hazes jr. zich op de dames die zich hebben aangemeld. Hij ontvangt ze op een romantisch kasteel waar de presentator kijkt of er mogelijke matches zijn. De vrijgezelle man moet vervolgens flink aan de bak. Door middel van speeddates, een groepsdate bij hem thuis en individuele dates bij de dames thuis, probeert hij ze zo goed mogelijk te leren kennen.

Weekendje weg

Tussendoor vallen steeds vrouwen af. Als er nog twee over zijn, mag de 'golden boy' één vrouw uitnodigen voor een weekendje weg. En dan valt het nog te bezien of de dame in kwestie daar ook zin in heeft. In eerste instantie heette Golden boys trouwens Oudje zkt. vrouwtje, maar gelukkig zag SBS het licht en verzon het een andere naam.

Ouderen

Ouderen krijgen steeds meer aandacht op televisie. Vorig jaar hielp Marlijn Weerdenburg 60 plussers aan de liefde en binnenkort start The voice senior. En natuurlijk is daar altijd nog Jan Slagter en zijn succesvolle omroep MAX

Golden boys vanaf maandag 27 augustus, 21.30 uur op SBS 6

Meer over:

Reageren