Geen plannen

André Hazes verlengt pauze: alle plannen voor 2022 geschrapt

14 december 2021 15:03 | amusement | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Sem van der Wal

André Hazes zal voorlopig niet terugkeren op het podium of verschijnen in een tv-programma. Het management van de zanger onthult zojuist dat zijn hele agenda voor 2022 voor onbepaalde tijd wordt geleegd.

André Hazes is al sinds september uit de running vanwege een emotionele burn-out, en die blijkt heftiger dan gedacht. Alle plannen die hij al had staan voor 2022 zijn nu ook geannuleerd of op langere baan geschoven.

André Hazes

Zijn management heeft hierover zojuist een korte verklaring gegeven. "De afgelopen periode heeft André zich volledig teruggetrokken om te herstellen van zijn emotionele burn-out", reageert een woordvoerder tegenover RTL Boulevard. "André werkt er hard aan om weer beter te worden, maar dit vergt veel tijd en rust." Om die reden legt hij dan ook al zijn werkzaamheden voor onbepaalde tijd neer.

Las Vegas

De online roddelrubrieken draaien door dit nieuws alweer op volle toeren, want: wat gaat hij dan doen? Volgens Yvonne Coldeweijer blijft hij in ieder geval niet in Nederland. Hij wil volgens haar het komende jaar vooral gebruiken om te gaan reizen. "André Hazes is op dit moment al een paar dagen in Vegas", meldde ze kort voor dit statement naar buiten kwam. 

Meer over