André Hazes Jr. mag door met Rad van Fortuin in 2017

18 december 2016 20:53 | amusement | Door Televizier

© Reinier Bergsma - SBS

SBS 6 gaat volgend jaar verder met het tv-spelletje Rad van Fortuin. Presentator André Hazes Jr. duikt in januari weer de studio in om een nieuwe reeks afleveringen op te nemen.

"Toevallig heb ik vandaag gehoord dat we er in januari nog 84 gaan opnemen", verklapt André in Carlo's TV Café. Hij is razend enthousiast. "Rad van Fortuin is écht leuk, de vorige reeks heb ik met heel veel plezier gemaakt."

Autocue

Volgens de presentator was het in het begin wel flink zoeken naar de juiste vorm voor Rad van Fortuin. "Autocue is niet mijn ding. Ik was alles aan het voorlezen. Toen ik het terugzag, wist ik dat ik het niet zo wil. Dus voortaan presenteer ik het hoe ik zelf ben."

Muziekje

Niet alleen André's presentatiestijl is veranderd, er zijn ook wat technische wijzigingen doorgevoerd. Zo maakt het rad nu behoorlijk minder herrie. "Mensen hebben erover geklaagd en daar hebben we naar geluisterd, want het muziekje staat nu een stuk zachter."

Exclusief contract

André onthult verder dat hij voortaan exclusief onder contract staat bij SBS. "Ik wil programma’s blijven maken. Ik vind het leuk, zolang ik gewoon mezelf mag zijn." Hoe erg hij ook zichzelf is, de Hazes-telg heeft natuurlijk ook voorbeelden op tv-gebied. "Willem Ruis vind ik te gek. Hoe hij van hot naar her vloog en ook af en toe dingetjes riep die niet mogen. Die man is geen presentator, dat is een showmaster."

Lees ook:
André Hazes Jr. heeft niets met Nederlandstalige muziek

Meer over