André Hazes jr. op nummer 1

André Hazes jr. bracht in De Beste Zangers Van Nederland een ode aan zijn vader. Hij raakte met het nummer Ik Leef Mijn Eigen Leven niet alleen de aanwezige zangers, ook het grote publiek onder is onder de indruk.

De Beste Zangers Van Nederland viert vandaag dubbel feest. Het programma won gisteren de belangrijkste televisieprijs van Duitsland, en vandaag staat André Hazes jr. dankzij zijn bijzondere optreden in het Avrotros-programma op nummer 1 in de iTunes downloadlijst.

André Hazes jr.

André Hazes jr. werkt al geruime tijd aan een carrière in de Nederlandse muziekindustrie. Nu de zoon van de volkszanger volwassen is geworden kunnen we horen dan niet alleen zijn naam, maar ook zijn stem enorm op die van zijn vader lijkt. "Dit had ik gewoon zo nodig", vertelde Dré over zijn optreden aan RTL Boulevard.

De Beste Zangers Van Nederland

Zijn versie van Ik Leef Mijn Eigen Leven bracht bij veel luisteraars bijzondere herinneringen naar boven. Als hij in dit seizoen van De Beste Zangers Van Nederland nog meer nummers op deze wijze weet te vertolken, dan is de kans groot dat hij binnenkort meerdere nummer 1-hits op zijn naam mag schrijven.

Bekijk het optreden van André Hazes jr. hier terug.

Reageren