Coronacrisis

André en Monique maken samen programma voor Talpa

18 november 2020 08:16 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Roy Beusker
Nu alles privé alweer enige tijd koek en ei lijkt tussen André Hazes en Monique Westenberg, krijgt het tweetal samen een programma bij Talpa. Het stel heeft van John de Mol het vertrouwen gekregen.

Volgens André, die we kennen van onder andere Rad van Fortuin, So You Think You Can Sing en Getekend Voor Het Leven, zijn de plannen in een vergevorderd stadium. “Ik heb gisteren met John gezeten. Er zijn wel wat fijne formats. Ik kom uit de horeca en wil heel graag iets voor hen gaan doen. Er is een format geschreven over dat Mo en ik iets samen gaan doen, dus dat is wel heel erg tof”, zei de zanger dinsdag aan tafel bij Beau.

Fijn

Naast het gewone leven gaat het tweetal nu dus ook samenwerken. “Een jaar geleden had ik er niet aan moeten denken dat we ook nog op de werkvloer met elkaar zouden zijn, maar nu lijkt me dat juist heel fijn.”

Eerste klus

Het programma, dat over de coronacrisis en de horeca moet gaan, is de eerste presentatieklus van Monique Westenberg. De 42-jarige vriendin van André was jarenlang te zien in de realityserie Ik haal alles uit het leven op SBS6.

Meer over