Kefah Allush

André Kuipers, Bobbi Eden en Henny Huisman in nieuwe seizoen De Kist

21 december 2023 16:19 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© EO

Presentator Kefah Allush maakt voor de EO weer een nieuwe reeks van De Kist. In het nieuwe seizoen maken onder anderen André Kuipers, Boddi Eden en Henny Huisman hun opwachting.

Astronaut André Kuipers vertelt in De Kist over zijn elf dagen in de ruimte tijdens de Delta-Missie. Boddi Eden is open over hoe ze door een hersenvliesontsteking tweemaal bijna is overleden. Henny Huisman vertelt over de nare uitslag die hij kreeg toen de artsen hem vertelden dat hij nierkanker had.

Gasten

Naast Kuipers, Eden en Huisman delen ook William Rutten, Evelien de Bruijn, Glen Faria, Saskia Noort en Lucille Werner hun verhalen in het nieuwe seizoen van De Kist.  Presentator Kefah Allush is zeer content met de nieuwe reeks van De Kist. “Ik spreek acht hele verschillende mensen, die me allemaal, stuk voor stuk en elk op eigen wijze, wisten te raken met hun persoonlijke verhaal. Elk verhaal was openhartig en intiem. Mooi om dit programma weer te maken.” 

Het nieuwe seizoen van De Kist start op zondag 14 januari en is wekelijks te zien rond 23.35 uur bij de EO op NPO 2. Na de uitzending verschijnen de gesprekken ook als podcast.

Overzicht gasten nieuwe seizoen De Kist:
Zondag 14 januari – André Kuipers
Zondag 21 januari – William Rutten
Zondag 28 januari – Bobbi Eden
Zondag 4 februari – Henny Huisman
Zondag 11 februari – Evelien de Bruijn
Zondag 18 februari – Glen Faria
Zondag 25 februari – Saskia Noort
Zondag 3 maart – Lucille Werner

Meer over