Laatste uitzending

André Rieu en Britt Dekker laatste gasten Linda's Wintermaand

1 december 2021 08:36 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Marcel van Hoorn

Linda de Mol heeft vlak voor de start van Linda’s Wintermaand nog twee gasten bekendgemaakt. Tegenover de presentatrice zitten straks namelijk ook André Rieu en Britt Dekker.

Linda onthulde de twee namen dinsdagavond in Shownieuws. “André stond al heel lang op mijn verlanglijstje, maar hij was er nooit. En nu is het voor hem heel vervelend, maar voor ons een gelukje bij een ongeluk. Doordat alles afgezegd is, kon hij komen en vond hij het ook heel leuk. En ik vind het een hele grappige combinatie met Britt, ik ben daar heel benieuwd naar.”

Imperium

Britt Dekker staat net als Linda de Mol onder contract bij broer John dus ver hoefde Linda niet te zoeken om haar te vragen voor Linda’s Wintermaand. “Britt heeft inmiddels een heel imperiumpje opgebouwd met haar YouTube-kanaal, ze maakt gewoon even een tweede bioscoopfilm en in welk programma zat ze niet het afgelopen jaar? Laat Britt maar schuiven. Wat dat betreft heeft ze zeker raakvlakken met André.”

5 december 

Naast het tweetal zijn ook André van Duin, Nikkie de Jager, Guus Meeuwis, Jelka van Houten, Peter Pannekoek en Anita Witzier vanaf zondag 5 december in het tweede seizoen van het interviewprogramma bij SBS6 te zien.

Meer over