André van der Toorn ziet late night talkshow wel zitten

3 augustus 2016 11:28 | amusement | Door Televizier

© SBS/Elvin

Het lijkt Wegmisbruikers-presentator André van der Toorn wel wat om een eigen late night talkshow te hebben. Dat vertelde Van der Toorn in gesprek met Lex Gaarthuis in de 100% NL ochtendshow. Kees van der Spek zou volgens André een perfecte medepresentator zijn.

André van der Toorn en Kees van der Spek namen samen deel aan SBS 6-programma MudMasters VIP en dat gelegenheidsduo beviel de kijkers uitstekend. Volgens André hebben hij en Kees ‘altijd onwaarschijnlijk veel lol'.

Biertje drinken

Het talkshow-idee is geregeld het gespreksonderwerp van de presentatoren. “We hebben het daar regelmatig over en hebben ook al wat ideeën, maar dat moeten we nog verder uitwerken”, aldus André. “Als we binnenkort een biertje gaan drinken, gaan we het verder uitwerken.”

Onderscheidend

Volgens André zouden hij en Kees twee vreemde eenden in de bijt zijn ten opzichte van andere Nederlandse talkshows. “Als duo zou het al onderscheidend zijn ten opzichte van RTL Late Night en de NPO door onze verschijningen. Kees met zijn twee meter en dan de 1.65 meter van mij ernaast.”

Droom

Kees is volgens het Webmisbruikers-boegbeeld een uitstekende journalist, terwijl hij zichzelf 'andere kwaliteiten' toedicht. De concurrentie is gewaarschuwd. “Het zou echt onze droom zijn om dit samen te gaan doen. We maken al die concurrenten helemaal kapot, haha!”

Meer over