André van Duin: Bakken wordt weer spannend

2 september 2017 10:02 | amusement | Door Televizier

© MAX/ Roland J. Reinders

Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt wordt weer erg spannend. Dat heeft presentator André van Duin laten weten in een interview met het AD. 

"Ik vond het nog leuker dan vorig jaar. Er wordt vooral heel goed gebakken, het blijft tot de laatste uitzending echt spannend wie er wint", zo tekende de krant op uit de mond van Van Duin.

Lach en een traan

Net als voorgaande edities van Heel Holland bakt komen er ook weer een hoop emoties om de hoek kijken bij het bakken. "Ja, er zijn tranen, maar er wordt gelukkig ook heel veel gelachen", aldus de presentator, die na het tweede, ook het derde seizoen voor zijn rekening neemt. 

Martine Bijl

Toch vindt Van Duin het nog altijd vervelend dat hij het programma moet presenteren. En dat heeft niet te maken met het programma zelf, maar met het feit dat de oorspronkelijke presentatrice Martine Bijl nog steeds niet terug is. "Ik zei het na mijn eerste seizoen en ik zeg het nu weer: hopelijk hoef ik het volgend jaar niet meer te presenteren", zo doelt hij op de noodgedwongen afwezigheid van Bijl, die er om gezondheidsredenen niet bij is.

Kijkcijfers

Van Duin zegt het nog wel spannend te vinden hoeveel mensen er gaan kijken. "Ja, natuurlijk, dat blijft elke week spannend. Vorig seizoen tikten we de 3 miljoen aan, ik denk dat dat wel zo’n beetje de top is."

Meer over