Praten met komedianten

Nieuw programma voor André van Duin: Bij Van Duin op de Achterbank

11 januari 2023 10:19 | amusement | Door Irma Tomas

© Omroep MAX
Dat André van Duin een soort talkshow zou krijgen met andere komedianten, was al een tijdje bekend, maar nu weten we ook hoe het programma eruit gaat zien. 

André gaat niet aan een tafel zitten met zijn collega's, hij neemt plaats in een klassieke oldtimer, brengt ze naar het theater waar ze die avond optreden en praat dan in de tussentijd met ze over alles wat met humor te maken heeft. De gasten zijn Youp van ’t Hek, Herman Finkers, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Jochem Myjer en Tineke Schouten 

Vrolijke gesprekken

André van Duin: "Wat is er leuker dan gezellig babbelen over humor?! Jarenlang heb ik zelf op het toneel gestaan en nu mag ik mijn collega's onderweg naar hún werk vergezellen. Het worden vrolijke gesprekken."

Youp van 't Hek

In de eerste aflevering van Bij Van Duin op de Achterbank brengt André Youp van ’t Hek naar Koninklijk Theater Carré. Hoe ziet Youp het leven als toekomstig pensionado, wat hebben Laurel & Hardy hem geleerd en welke cabaretier ziet Youp als zijn opvolger? Dat en meer komt aan bod in een openhartig gesprek op de achterbank.

Bij Van Duin op de Achterbank is vanaf vrijdag 10 februari om 21.20 uur te zien bij MAX op NPO 1.

Meer over