André van Duin en Rico Verhoeven in nieuw seizoen MINDF*CK

5 maart 2018 15:44 | amusement | Door Televizier

© AVROTROS

In MINDF*CK verbaast Victor Mids een groot aantal bekende Nederlanders met zijn onverklaarbare illusies. Onder andere André van Duin, Ellie Lust en Rico Verhoeven zijn in het nieuwe seizoen te zien.

AVROTROS deelt alvast een voorproefje van het programma. In de eerste aflevering van MINDF*CK ondervindt André van Duin hoe Victor zijn hersenen en zintuigen voor de gek kan houden als ze een magische taart bakken. In dit seizoen zien we ook een staarwedstrijd met Rico Verhoeven en blijft Chantal Janzen slapen in een experiment van de illusionist.

Ellie Lust

De altijd nuchtere Ellie Lust is in deze teaser duidelijk van slag: “Victor Mids, dat kan niet!” zegt de bekende woordvoerster van de Amsterdamse politie. Ook contrabassist Dominic Seldis en journalist René Mioch worden meegenomen in de wereld van de meesterillusionist, waar niets is wat het lijkt.

MINDF*CK-app

Kijkers thuis kunnen zich ook onderdompelen in de psychologische illusies. Vanaf 13 maart is de vernieuwde MINDF*CK-app beschikbaar, waarmee kijkers elke week een interactieve ervaring kunnen beleven, of aan anderen kunnen demonsteren. Deze magische app kan gedachten lezen en laten zien hoe je een weddenschap altijd kunt winnen.

Het nieuwe seizoen van MINDF*CK is vanaf 17 maart elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO1.

Lees ook: Victor Mids met Mindf*ck theaters in.

Meer over