André van Duin staat open voor nieuw seizoen Heel Holland Bakt

16 oktober 2016 08:51 | amusement | Door Televizier

© Roy Beusker / AVRO

Als Martine Bijl zich nog niet goed genoeg voelt, is André van Duin in principe best bereid haar nog een jaar te vervangen bij Heel Holland bakt.

André deed zijn voorzichtige toezegging in gesprek met De Telegraaf. Het vijfde seizoen van het bakprogramma nadert z'n ontknoping en blijkt populairder dan ooit. Van Duin kijkt desgevraagd voorzichtig naar een vervolg.

"Nog niet goed genoeg"

De 69-jarige komiek benadrukt dat het de bedoeling is dat Martine Bijl het stokje weer van hem overneemt: "De bal ligt bij haar. Het gaat nu goed, maar nog niet goed genoeg. De opnames voor het volgende seizoen beginnen in mei. Als ze de kracht er nog niet voor heeft en het volgend jaar nog niet ziet zitten, dan wil ik er best over nadenken om het nog een keer te doen."

"Rondhangen"

Inmiddels weet André wel dat de opnames van Heel Holland bakt best vermoeiend kunnen zijn: "Je hoort me niet klagen, het is heerlijk werk om te doen. Maar het zijn lange dagen: we beginnen om 9.00 uur en stoppen om 19.00 uur en het is vooral rondhangen. Ik moet in de buurt zijn en als er wat gebeurt moet ik er bij zijn. Verder vul ik mijn tijd een beetje. Dat is nog vermoeiender dan als je echt wat doet."

Meer over