Overkill

André van Duin trekt stekker uit Denkend aan Mallorca

5 mei 2024 14:30 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
André van Duin ziet Denkend aan Mallorca toch niet zitten en trekt de stekker uit het programma. De 77-jarige presentator zou samen met vriendin Janny van der Heijden het vervolg op Denkend aan Holland en Denkend aan Zwitserland maken voor Omroep MAX, maar de Rotterdammer is van mening dat hij daarmee voor 'overkill' zorgt.

“Dan wordt het wel heel veel André op televisie. We gaan al varen door Nederland en in juli komt er een groot jubileumconcert in Rotterdam”, vertelt de presentator aan Story.

Toegezongen

Van Duin kijkt wel uit naar het jubileumconcert. “Dan word ik door mijn collega’s toegezongen. Dat vind ik leuk. Omroep MAX zal dit concert gaan uitzenden. Daar heb ik heel veel zin in.”

Animal Crackers

Ook keert Animal Crackers weer terug, geeft Omroep MAX-baas Jan Slagter aan in gesprek met De Telegraaf. “Het programma waar André op een hilarische manier de stem inspreekt van dieren. Het is alleen moeilijk om aan fragmenten uit dierentuinen te komen. Sommige dierentuinen doen ineens heel moeilijk omdat dieren volgens hen niet belachelijk gemaakt mogen worden. Ik denk dat het uiteindelijk goedkomt. In de dierentuin in Emmen hebben we inmiddels mogen filmen.”

Meer over