Andrea, Robin en Ruud genomineerd in Utopia. Wie moet er deze keer naar huis?

15 april 2014 15:09 | amusement | Door Televizier

Het is weer zover, nadat bewaker Jimmy een maand geleden Utopia moest verlaten, is het nu de beurt aan Andrea, Robin of Ruud. Binnenkort beslist een nieuwe Utopiaan wie het terrein moet verlaten.

Massagetherapeut Andrea, management-assistente Robin of telefoonverkoper Ruud (foto) moet binnenkort plaatsmaken voor een nieuwe Utopiaan. Voor Andrea is de onzekere tijd die nu begint niet vreemd. De spraakmakende Utopiaan werd een maand geleden ook al genomineerd voor eliminatie.

Nominaties

Toen kreeg ze verreweg de meeste stemmen in de nominatieronde. Nu viel die twijfelachtige eer te beurt aan bewoonster Robin, die nog geen maand deel uit maakt van het Utopia-gezelschap. Veel bewoners en Utopia-kijkers zijn de management-assistente die bij binnenkomst een fotoshoot voor de Playboy probeerde te regelen helemaal zat. Ze kreeg 17 stemmen, terwijl Andrea er 10 moest incasseren en Ruud 6.

Vlak na de stemming liepen de emoties hoog op. Billy wil koste wat het kost voorkomen dat haar liefje Ruud Utopia moet verlaten en ook Emil liet zijn tranen de vrije loop om Ruuds nominatie. Op Twitter laten fans weten wel blij te zijn met de nominaties:

Nieuwkomer beslist

De nieuwkomer die binnenkort een plek weet te bemachtigen in Utopia mag gaan uitmaken wie er definitef naar huis moet. Wie dat is, moet nog bepaald worden. Er zijn in ieder geval drie mannen in de race: aannemer Dennis, microbiologisch laborant Derek en zelfstandig ondernemer Mike.

Procedure

Kijkers hebben nog één dag de tijd om te stemmen op Dennis, Derek en Mike. De winnaar mag vier dagen op proef in Utopia wonen. Als de nieuwe bewoner definitief een paspoort krijgt, zal hij Ruud, Andrea of Robin definitief naar huis sturen.

De Playboy-shoot die Robin probeerde te regelen ging uiteindelijk niet door.

Meer over