Andrea wil weer weg uit Utopia

14 maart 2014 14:19 | amusement | Door Televizier

Andrea twijfelt erover of ze Utopia moet verlaten. De wispelturige Utopiaan werd onlangs gedumpt door haar vriend Anton, na een relatie van tien jaar. Alle emoties worden haar nu wat teveel.

Een paar weken geleden kreeg Anton last van zijn hart en moest hij naar het ziekenhuis. Hij gaf de schuld aan medebewoners van Andrea, die haar zwart zouden maken, waardoor hij alle stress niet meer aan kon.

Toch weer blijven

Andrea besloot daarop Utopia te verlaten om bij Anton te zijn, maar na een halve dag wilde ze toch wel weer blijven. Vervolgens dumpte haar 30 jaar oudere vriend Andrea via een brief in De Telegraaf.

Op bezoek in Utopia

Afgelopen donderdag zocht Anton zijn ex-vriendin op in Utopia. “Ik ben hier niet om ruzie te maken”, zei hij. Aan Laura vertelde Andrea vervolgens: “Mensen vinden mij niet aardig, maar dat is niet belangrijk voor me. Ik hou van Anton en ik wil bij hem zijn". De massagetherapeut wil graag voor hem zorgen en vindt dat ze niets heeft misdaan: “Er is te veel met modder gegooid vanuit de buitenwereld. Ik heb niets verkeerd gedaan en ik heb niet gestolen.”

Hoe lang Andrea dit idee vasthoudt is niet bekend. Het zou zomaar kunnen dat ze morgen opeens toch wil blijven. Volgens Andrea's dochter heeft haar moeder vaak last van stemmingswisselingen.

Meer over