Andrea zet eigen Utopia-schilderijen te koop op Marktplaats

21 mei 2014 15:49 | amusement | Door Televizier

Andrea is een handeltje in schilderijen begonnen. De Ex-Utopiaan was daar al mee begonnen in Utopia, maar probeert nu ook in onze eigen samenleving een zakcentje aan haar schilderijen te verdienen.

Samen met medebewoonster Billy deed Andrea in Utopia haar best om de sterren van de hemel te schilderen en daarmee wat geld in het laadje te brengen. Wat ik daar kan, kan ik hier ook, moet de massagetherapeute gedacht hebben.

Utopiatijd

Ook in de oude vertrouwde samenleving waar ze nu weer in beland is, probeert Andrea namelijk voet aan de grond te krijgen met haar schilderijenhandel. Ze plaatste drie schilderijen op Marktplaats.

Prijzig

Andrea liet zich inspireren door Utopia, want ze baseerde alledrie de schilderen op haar tijd in de Utopialoods. Haar schilderijen noemde ze Laatste Avondmaal in Utopia, Vrede in Vrijheid en Chaos in Utopia. De liefhebber moet er wel wat voor overhebben. Andrea vraag 250 euro per schilderij!

Toen Andrea Utopia verliet dook ze een tijdje onder, tot vorige week. Toen verscheen ze live in Shownieuws met haar vriend Anton en vertelde haar verhaal.

Meer over