Andy & Melisa verhuizen naar RTL 5: geen plek meer op SBS 6

20 April 2015 14:54 | amusement | Door Televizier

© SBS - Elvin

De realitysoap over oud-voetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa Schaufeli verhuist naar RTL 5, omdat SBS 6 geen plek meer heeft voor het stel.

Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli zijn met hun realitysoap voortaan te zien op RTL 5, meldt RTL Boulevard. De belevenissen van het showbizzkoppel zijn dit najaar weer op tv. "De opnames zijn in volle gang," aldus Andy.

SBS 6

SBS 6 zet Andy en Melisa dus op straat. De zender maakt een bewuste keuze voor een andere invulling van de vrijdagavond. "SBS gaat voor familieamusement op vrijdagavond met de zoektocht naar het nieuwe K3. Andy en Melisa was een erg leuke soap, maar helaas is er geen plek meer voor", zegt zendermanager René Oosterman tegen De Telegraaf.

De Roelvinkjes

Logisch dat RTL 5 nu toehapt. De jongerenzender zet vol in op reality de laatste jaren. Naast de succesvolle reeksen rond Barbie en Roy Donders probeerde RTL 5 het dit seizoen ook met De Roelvinkjes en Toni & Tony. Deze nieuwe realitysoaps slaan niet enorm aan, dus misschien weten Andy en Melisa dat tij te keren. Zij scoorden met het tweede seizoen van hun soap rond de 500.000 kijkers op SBS 6.

Lees ook:
Een interview met Toni en Tony over hun eigen realitysoap.

 

Meer over