Andy van der Meijde alsnog in finale Sterren Springen, hij vervangt geblesseerde Britt

24 April 2014 15:52 | amusement | Door Televizier

Andy van der Meijde mag toch meedoen met de finale van Sterren Springen aanstaande zaterdag. Hij vervangt Britt Dekker, die afgelopen zaterdag haar teen brak tijdens een vreugdedansje.

Oud-voetballer Andy van der Meijde moet als de wiedeweerga z'n zwembroek weer uit de kast halen. Hij zal in de finale van Sterren Springen toch nog een poging wagen om de hoofdprijs in de wacht te slepen. Hij neemt de plek in van Britt Dekker, die na een vreugdedansje haar teen brak, dat meldt SBS 6.

Superman

“Britt wordt vervangen door Andy van der Meijde. Andy sprong in de halve finale op Supermanachtige wijze van de plank. Helaas maakte zijn sprong net niet voldoende indruk op de jury. Nu zijn rivaal Britt niet meer mee kan doen schuift Andy alsnog door naar de finale”, aldus SBS 6.

Dave

Dave Roelvink, die stond te trappelen om zaterdag aan de start te verschijnen, wordt met deze actie gepasseerd. Door een ongelukkige sprong tijdens de training voor de halve finale van Sterren Springen, belandde hij in het ziekenhuis en miste hij de halve finale. Via de media heeft Dave de afgelopen dagen luid verkondigd dat hij graag een wildcard zou willen voor de finale en ook zijn Sterren Springen-maatje Koen Verweij deed z'n best.

Het mocht allemaal helaas niet baten voor Dave.

Gebroken tand

Lucia Rijker, die gisteren een tand brak tijdens de training, staat aanstaande zaterdag gewoon paraat. Naast Lucia en Andy springen zaterdag ook Koen Verweij, Jeffrey Wammes, Anna Alicia Sklias en Joey Spaan.

De finale van Sterren Springen wordt zaterdag 26 april uitgezonden om 20:00 uur op SBS 6.

Meer over