Andy van der Meijde krijgt realitysoap op SBS

14 augustus 2013 10:10 | amusement | Door Televizier

Voortaan is heel Nederland op de hoogte van het wel en wee in huize Van der Meijde: de voetballer en zijn vriendin Melisa krijgen hun eigen realitysoap op SBS 6.

Er was al langere tijd vraag naar een reallife soap rondom het leven van Andy van der Meijde, Melisa en hun drie kinderen. SBS 6 zag er wel brood in en zendt het programma dit najaar uit.

Soap rond Andy

Volgens SBS gaat de soap "een spraakmakend kijkje geven in het leven van de voormalig international." Lange tijd leek het leven van Andy op een soap. Zo staat hij niet alleen bekend om zijn voetbaltalent, maar ook om zijn drank- en drugsverslaving. Dat kostte hem zijn voetbalcarrière.

Jouw Vrouw Mijn Vrouw

Vorig jaar maakte Van der Meijde een comeback met zijn boek Geen Genade. Maar Andy wist Nederland pas echt voor zich te winnen met zijn deelname aan Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS. Hierin deed hij niet veel meer dan op de bank zitten, tv-kijken en zijn tijdelijke ‘ruilvrouw’ Judith Osborn al het werk laten doen. Melisa was ondertussen bij Bert van der Veer continu in de weer met een poetsdoek.

Melisa's kapperszaak

De realitysoap op SBS belooft dan ook interessante televisie op te leveren. Zo maakt SBS bekend dat er een emotionele hereniging komt tussen de voetballer en zijn Engelse dochter die hij al drie jaar niet heeft gezien. Verder gaan we zien hoe Melisa in haar kapperszaak werkt. Ondertussen zorgt de au-pair voor hun drie kinderen Nino, Lilly en Roxy.

De soap heeft helaas nog geen naam of uitzendtijd. De opnames zijn vorige week al begonnen.

Meer over