Beetje teveel camera

Andy van der Meijde neemt paar maanden rust

30 september 2022 13:49 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© ANP - Sander Koning
Oud-voetballer en televisiepersoonlijkheid Andy van der Meijde neemt even wat maanden rust. De afgelopen maanden stond hij ongeveer dagelijks voor de camera en daar is hij even klaar mee. Daarom doet hij het de komende maanden wat rustiger aan.

"Voor mij is het nu even klaar. Nog een weekje gaan we filmen. Ik heb heel veel programma's gemaakt en elke dag een camera op mijn gezicht is een beetje teveel van het goede. Dus ik ga nu even een paar maanden rust nemen", zegt hij in een interview naar aanleiding van een nieuw seizoen van zijn realitysoap. Daarin is hij te zien samen met zijn wederhelft Melisa. Hij is ook te zien als analist in Veronica Offside.

Huis in Spanje

Voor de nieuwe reeks van hun realityserie kochten ze een huis in Spanje. De kijker kan volgen hoe ze de woning opknappen en klaarmaken voor de verhuur. Het stel onthult dat alles bij elkaar ongeveer 450.000 euro heeft gekost. Bang voor negatieve reacties op Andy & Melisa zijn ze niet. "Dat moeten mensen zelf weten, wat ze van me vinden. Dat interesseert me echt geen hol", aldus Andy.

Hoelang ze nog doorgaan weten ze ook nog niet. "Als mensen het leuk vinden, dan vinden ze het leuk. En anders stoppen we ermee."

Andy & Melisa is vanaf vrijdagavond 30 september om 20.29 uur te zien op SBS 6.

Meer over