Na weigering

Angela de Jong zou Bridget ontslaan bij RTL Boulevard

3 Maart 2020 13:49 | amusement | Door Irma Tomas

© Roy Beusker
Bridget Maasland deed bij zo'n beetje iedereen haar verhaal over haar mislukte affaire met André Hazes, behalve bij haar eigen werkgever, RTL Boulevard. Voor AD-columniste Angela de Jong reden voor ontslag.

Sinds de breuk met André Hazes verscheen Bridget Maasland niet meer aan de desk als presentator van Boulevard omdat ze er zo kapot van is. Ze gaf zelfs helemaal geen commentaar bij Boulevard, dé entertainmentrubriek van Nederland. En dat terwijl RTL iedere maand verantwoordelijk is voor haar salarisstrookje. Dat is een vreemde zaak, zo vindt ook Angela de Jong. Zeker omdat Bridget wel interviews gaf aan Radio 538, Radio NH en De Telegraaf. 

Vernedering

Toen ze maandag alsnog voor de camera verscheen van Boulevard was dat om reclame te maken voor Hotter than my daughter en weigerde ze iets te zeggen over de meest besproken showbizz-affaire van het afgelopen jaar. Dit is wat Angela de Jong erover zegt: "Dan sta je als nationale showbizzrubriek lelijk in je hemd, wat zeg ik: je wordt publiekelijk vernederd."

Ontslag

En Angela gaat nog even door: "Ik zou me als ik haar collega was niet drie- maar vierdubbel genaaid voelen en aansturen op ontslag. Ten eerste omdat ze haar eigen collega’s compleet voor schut zet. En ten tweede omdat het totaal niet meer geloofwaardig is als zij daar als presentatrice achter de desk staat en zich een mening aanmeet over wie of wat dan ook. En zij niet alleen, het hele programma lijdt schade. Nu al."

Meer over