Angela Groothuizen verbaasd over Voice-kandidaten: "Nóg een uit X Factor?"

Angela Groothuizen ziet de ene na de andere oude bekende voorbijkomen in The voice of Holland 7. De voormalig coach verbaast zich erover hoeveel deelnemers van dit jaar zij eerder al onder haar hoede had in X Factor.

Op Twitter laat Angela weten dat ze blij is dat haar oud-pupil Thijs Pot door is naar de volgende ronde van The voice. Thijs deed in 2013 mee aan X Factor, waar Angela hem beoordeelde en begeleidde. Als 'ouwe coach' kan Angela het niet laten om de talentenjachthopper wat advies mee te geven: 

Maik

In de volgende battle ontdekt Angela tot haar schrik dat ze ook deelnemer Maik ooit onder haar hoede had als coach. Al twijfelt ze daar wel aan.

Een oplettende twitteraar merkt op dat Maik in 2011 meedeed aan X Factor, toen samen met zijn broer Nicky. "Ze waren zo leuk!", reageert Angela. Bekijk hieronder de auditie uit 2011. (Tekst gaat verder onder de video.)

 

Mireille

Maar het feest der herkenning was nog niet klaar voor Angela. In de laatste battle van The voice of Holland 7 strijdt Mireille tegen Jordan. En opnieuw gaat er een belletje rinkelen bij de RTL Live-presentatrice.

Een van Angela's volgers wijst haar op Mireilles deelname aan X Factor. Net als Maik waagde Mireille in 2011 een gokje in die talentenjacht. Samen met haar zusjes Michelle en Melanie vormde ze het trio The Brunettes. (Tekst gaat verder onder de video.)

Helaas voor Angela legde haar oud-pupil Mireille het in de battle af tegen opponent Jordan. Thijs en Maik zijn wél door naar de volgende ronde, The Knockouts.

'Matig as hell'

Naast alle ontdekkingen van haar oud-deelnemers laat Angela Groothuizen op Twitter nog meer van zich horen over The voice. Zo schrijft ze dat ze de programmaformule nog steeds een heel goed tv-concept vindt, al is het nieuwe er een beetje af. Verder noemt ze het niveau van de kandidaten dit jaar soms 'matig as hell'.

Lees ook:
Kijkers verbazen zich over gebrek aan nieuw talent in The Voice 

 

Meer over:

Reageren