Angela Schijf wil nog een seizoen Superkids

5 juni 2015 12:10 | amusement | Door Televizier

Vanavond is de finale van Superkids en jurylid Angela Schijf zegt nu al zin te hebben in een volgend seizoen met supergetalenteerde kinders.

In het AD vertelt Angela Schijf dat ze baalt dat het klaar is. „Ik krijg er gewoon buikpuin van dat het alweer voorbij is. Als ze me voor een nieuwe reeks vragen, zeg ik meteen 'ja'.” De Superkids-kinderen was dan ook geen doorsnee grut. „Kijk, mijn dochters Bloem en Mensje kunnen heel aardig viool en piano spelen. Maar deze superkids begrijpen dat alleen talent niet genoeg is om hun passie waar te maken. Zo jong en zo'n doorzettingsvermogen... Daar ben ik diep van onder de indruk geraakt.”

Kritiek

De ster uit Flikken Maastricht kreeg in Superkids wel eens de kritiek dat haar punten laag bleven terwijl ze wel heel enthousiast leek over een act, maar dat is volgens haar een misverstand: „Ik ben heel eerlijk gebleven, ook als ik iets minder goed vond. Hoewel er veel verschillende disciplines voorbijkwamen, heb ik goed kunnen vergelijken. Turners konden mij soms net zo grijpen als dansers. Wat komt binnen? Daar heb ik op gelet.”

Lees ook:
Het nieuwe seizoen Flikken Maastricht start in september

Meer over