Anita Meyer in augustus terug op televisie

24 Juni 2017 13:20 | amusement | Door Televizier

© Hadewych Veys/MAX

In augustus kunnen we weer van Anita Meyer genieten op televisie. Dat onthult de zangeres in een interview met het AD.

Anita mag nog niks zeggen over haar nieuwe tv-avontuur, maar het is in ieder geval duidelijk dat haar optreden in het programma Beste zangers haar geen windeieren hebben gelegd. Sindsdien staat ze weer volop in de belangstelling.

Talentenjacht

Volgens de zangeres is er niet heel veel te beleven op televisie op het gebied van muziek. "Natuurlijk vind ik tv leuk. Er is alleen niet zoveel op muziekgebied", zo zegt ze. "Of het moet een juryplek in een programma als The Voice of Holland zijn. Ik ben wel eens gevraagd voor zo'n grote talentenjacht. Niks voor mij. Ik ben een gevoelig iemand. Ik wil mensen met respect behandelen. En dat kan niet altijd in zo’n positie. De waarheid kan daar zo hard zijn."

Applaus

Anita vindt het wel lekker dat ze het tegenwoordig niet zo druk meer heeft als vroeger. "Ik kan nu wachten wat er op mijn pad komt. Daarnaast, ik hang toch al niet zo aan applaus. Vroeger was ik qua frequentie bijna elke avond weg. Ik ben eigenlijk wel blij dat het werk zich nu voornamelijk in de weekenden concentreert. Ik amuseer me goed, heb een mooi huis, loop met de hond, pak soms een kappertje en ja… ik kan ’s avonds gewoon lekker thuis eten."

Meer over