Anna-Alicia Sklias en Kees Tol kandidaten Nationale 2013 Test

19 december 2013 16:24 | amusement | Door Televizier

Het einde van het jaar komt in zicht dus is het weer tijd voor de Nationale 2013 test. De bekende Nederlanders die meedoen aan de kennistest zijn alvast bekend gemaakt door BNN.

De bekende gezichten zijn SBS 6-talent en ex-Mol Kees Tol, cabaretier Pieter Derks van De Wereld Draait Door, oud-wielrenner Michael Boogerd,  ex-soapie Louis Talpe, danseres Anna-Alicia Sklias, schrijver Abdelkader Benali, stylist Fred van Leer en WNL-talent Merel Westrik.

Presentatie

Ruben Nicolai en Geraldine Kemper presenteren de show. “Ik heb er zeer veel zin in. Met déze vragen en déze gasten kunnen we op passende wijze dit roerige jaar afsluiten“, aldus de altijd vrolijke Nicolai.

Publiek

De acht BN’ers in de studio hebben concurrentie van een zeer divers publiek. Zo zitten onder anderen tegenstanders van het koningshuis in de studio en is zelfs iemand bij die een nachtje heeft doorgebracht met Miley Cyrus.

Uitzending

Goed opgelet tijdens de inhuldiging van Willem-Alexander? Wat droeg Anouk ook alweer tijdens het Eurovisie Songfestival? Doe met pen of smartphone mee aan de Nationale 2013 test op 20 december om 20.25 uur (Nederland 3).

Meer over