Anna Nooshin over Expeditie Robinson: "Altijd een droom geweest"

Anna Nooshin is een van de kandidaten van Expeditie Robinson 2016. De modeblogger en lifestyledeskundige van RTL Boulevard is blij dat het hoge woord eruit is en spreekt over een bijzondere ervaring op het Robinson-eiland. 

Anna was dolblij toen ze gevraagd werd om mee te doen aan de survivalshow. "Het is altijd echt een droom geweest", vertelt ze in RTL Boulevard. "Ik heb het ook altijd geroepen in vlogs en video’s, maar toen het eenmaal zover was dacht ik echt ‘oh nee, wat ga ik eigenlijk doen?’. Ik was er best wel helemaal ondersteboven van. Het was een hele pittige en bijzondere ervaring."

Uit het leven stappen

Volgens Nooshin was het afzien, maar iedereen die de kans krijgt, zou dezen met beide handen aan moeten grijpen. "Ik denk dat het voor iedereen die de kans krijgt om zoiets te doen echt het meest bijzondere is dat je kunt doen. Het is zo onwijs zwaar, maar tegelijkertijd heb je nooit meer de kans om zo uit het leven te stappen en gewoon heel iets anders te gaan doen."

Trots

RTL Boulevard-presentator Frank Dane en radio-dj Mattie Valk waren verbaasd over de deelname van Anna, maar waren vooral benieuwd naar haar ervaringen op het eiland. De blogger liet het antwoord in het midden. "Jullie moeten maar zien of het wat voor me was, maar ik ben heel trots dat ik het in ieder geval heb kunnen doen."

Frank Dane

Presentator Frank Dane verklapte dat ook hij gevraagd was om deel te nemen aan Expeditie Robinson. De dj was minder enthousiast. "Dat wordt mijn dood!", riep Dane. De vrienden van de presentator deden er nog een schepje bovenop. “Het wordt jouw dood niet, het wordt de dood van alle kandidaten en de cameramensen.” Kortom, Geen Frank Dane in Expeditie Robinson

Eerder werd bekendgemaakt dat actrices Elle van Rijn en Chloé Leenheer deelnemen aan Expeditie Robinson

Reageren