Anna Nooshin wil zenuwen beter de baas

26 februari 2018 11:25 | amusement | Door Televizier

© Anne Timmer

Vanavond is Anna Nooshin te zien als presentatrice van Curvy supermodel. Na haar laatste desastreuze optreden in de liveshow van Holland’s next top model, wil ze het ditmaal beter doen.

Anna Nooshin is regelmatig live te zien aan de desk van RTL Boulevard, maar toch kon ze de zenuwen niet de baas. Tijdens de live finale van Holland’s Next Top Model ging ze volledig de mist in: ze was bloednerveus en benoemde dat meerdere malen. Tegenover Veronica magazine zegt ze: “Ik weet ook niet wat er gebeurde. Op het moment dat ik op het podium stond en de lichten aangingen, werd ik heel nerveus. Dat heb ik eigenlijk nooit. Misschien onderschatte ik wel hoe groot zo’n liveshow is als je er daadwerkelijk staat. Maar het was ook menselijk, mijn emotie. Al snap ik dat mensen daar kritiek op hadden.”

Holland’s Next Top Model

In haar nieuwe programma Curvy supermodel wil ze het anders aanpakken. Nooshin benoemt dat ze in de finale van Holland’s next top model wel drie keer zei dat ze heel zenuwachtig was: “Dat was drie keer te veel.” Garanderen dat ze nu niet zenuwachtig zal zijn, kan ze niet: “Dat hoeft ook niet, want dat betekent dat ik menselijk ben. Ik schaam me er niet voor. Ik kan alleen maar hopen dat ik mijn stresslevel wat meer onder controle heb.”

Ode aan alle vrouwen

De modeblogger is niet zo bewust bezig met hoe een tweede liveshow haar af zal gaan; ze verheugt zich vooral op het programma. Tegenover het Algemeen Dagblad noemt ze Curvy supermodel: “een ode aan alle vrouwen”. Volgens Nooshin zitten er in het programma meiden die model staan voor de gemiddelde vrouw met rondingen. “Ik hoop dat veel kijkers zich met ze kunnen identificeren.”

Curvy Supermodel

Curvy supermodel is vanaf maandag 26 februari om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Lees ook: Anna Nooshin en Nick & Simon genomineerd voor VEED Award.

Meer over