Problemen bij volgende Married At First Sight-koppel

Anneke en Dirk ruziën erop los tijdens hun huwelijksreis in MAFS

2 februari 2024 14:20 | amusement | Door Tessa Kok

© MAFS / Videoland

Deze week werd in Married At First Sight duidelijk dat Malou geen romantische klik voelt met Sarath. Tussen Anneke en Dirk zag het er op de trouwdag heel romantisch uit, maar nu vertoont ook dit huwelijk al scheurtjes  De ene ruzie volgt de andere op tijdens hun huwelijksreis. 

Let op: dit bericht bevat spoilers over aflevering 8 van Married At First Sight!

Anneke voelt het niet

In aflevering 8, die volgende week woensdag op televisie verschijnt, is te zien dat Anneke en Dirk op huwelijksreis gaan naar Madeira. Al snel besluit Anneke om haar gevoel met Dirk te delen en dat maak het niet bepaald gezelliger tussen de twee. ''Ik ben gewoon eerlijk tegen hem geweest. Ik voel totaal geen aantrekkingskracht, dat is het probleem. Ik vind dat hij dat moet weten'', zegt Anneke in het bijzijn van Dirk tegen de camera.

''Ik heb het allang gemerkt. Vanaf de huwelijksdag voelde ze niks voor me, vond ze me niet aantrekkelijk. En dan doet ze alsof'', reageert Dirk daarop. ''Ik zie het als een totale mismatch'', concludeert Anneke. ''Ik heb een heleboel kritiekpunten gehoord en ja, dan denk ik van: ik ben er klaar mee. Hij heeft niet een fantastisch gebit, hij heeft niet fantastische kleren'', antwoord Dirk daar cynisch op. 

Aparte hotelkamers

Een goed gesprek met MAFS-expert Evelien verandert de zaak niet. ''Het blijkt gewoon geen match, op geen enkel gebied. Ik heb geprobeerd er door heen te kijken, maar ik mis alles wat ik zoek in een man'', zegt Anneke stellig. Dirk geeft in het gesprek met Evelien vooral aan dat hij teleurgesteld en verdrietig is. Hij vindt dat Anneke hem voor de gek heeft gehouden.

Ze besluiten dan ook om in aparte hotelkamers van elkaar te overnachten. Hoe het huwelijk van Anneke en Dirk verder verloopt, zien we in de volgende afleveringen van het realityprogramma. 

Married at First Sight is iedere dinsdag en woensdag om 20.30 uur bij RTL 4 te zien en vooruit te kijken bij Videoland. 

Meer over