'Wow, wie ben jij dan?'

Annemiek uit Boer Zoekt Vrouw nu toch hartstikke verliefd

27 Juni 2020 10:40 | amusement | Door Irma Tomas

© KRO-NCRV
In de terugkijkaflevering van Boer zoekt vrouw leek boerin Annemiek de hoop te hebben opgegeven ooit nog een man te vinden, maar een paar maanden later is alles anders. Annemiek is verliefd! 

In De hinniken podcast vertelt Annemiek hoe het allemaal zo is gelopen. De boerin had op haar Instagram-pagina een berichtje gezet dat ze een tour langs haar collega-boeren ging maken en daar reageerde een man op met een lach-emoji. "Ik zag zijn foto en dacht: wow, wie ben jij dan?"

Schaken

"Sindsdien zijn we in gesprek geraakt en niet meer gestopt. Het is echt nog heel pril, maar hij is hartstikke leuk." Annemiek kent de bewuste man -van wie ze de naam niet verklapt- nu anderhalve maand. Volgens de boerin hebben de twee veel gemeen: "We schaken allebei graag, houden van speciaalbiertjes, zijn allebei wel sportief en houden van gezelligheid."

Voetbal

Annemiek heeft haar nieuwe liefde een beetje te danken aan de coronacrisis want de man in kwestie keek in het verleden nooit naar Boer zoekt vrouw, maar omdat er geen voetbal was, deed hij dat dit seizoen wel. 

De koeien van Annemiek staan er mooi bij. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Goedemorgen 🤗 fijn weekend allemaal 🥳🎉! #weekend #blijeboerin #koeien #zonopkomst

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Meer over