Achter de schermen

Annemieke Schollaardt presenteert Wie is de Mol?-podcast

21 december 2018 09:46 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
We hadden al het napraatprogramma Moltalk en nu komt er ook nog een podcast bij over Wie is de Mol?. Annemieke Schollaardt presenteert wekelijks een kijkje achter de schermen.

De voormalig deelneemster neemt wekelijks een programma op dat je op zondag kunt dowloaden. Het gaat volgens Annemieke Schollaardt vooral om achtergrondverhalen. In het AD: „Het sfeertje om het productieproces heen, heeft iets mysterieus. De makers willen dat deels intact laten, maar daar nu ook voor het eerst wat meer over onthullen.”

Geen hints

En dus laat de podcast horen hoe het er op de set aan toeging in Colombia en praat de Radio 2-dj met de makers. Volgens Annemieke kun je niet genoeg Wie is de Mol? op radio en tv hebben. „We gaan het dus nóg groter aanpakken. Wie is de Mol? is zo’n programma waar je nooit mee klaar bent. Dat je terugkijkt, nóg een keertje en desnoods nog eenmaal ondersteboven om verborgen hints te ontdekken. Al doen wij in de podcast in principe niet aan hints.”

5 januari

Annemieke Schollaardt was de verliezend finalist in 2016, het jaar dat Klaas van Kruistum de Mol bleek te zijn. Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? begint op 5 januari 2019.

Meer over