Annuleringen door vrijpartij Ruud en Billy in Utopia

Door een wilde avond van Billy en Ruud heeft Emil twee annuleringen voor de bed & breakfast ontvangen. Laura is duidelijk not amused.

Ruud en Billy kunnen niet van elkaar afblijven. Door het seksverbod dat de twee eerder kregen mocht het stel de liefde overdag niet meer bedrijven. Het koppel verplaatste hun favoriete bezigheid naar de avond, maar kiest niet voor de meest verstandige locatie. Dit heeft grote consequenties voor de kas. 

Erg gezellig

Ruud en Billy hebben het opnieuw erg gezellig gehad in de bedden van de bed & breakfast. Laura heeft het koppel er al eerder op aangesproken, maar ze hebben er opnieuw flink op los gewipt. 

Annulering

Emil roept Laura bij zich, hij heeft namelijk twee annuleringen voor de B&B ontvangen. ‘’We willen niet in het bed slapen waar Billy en Ruud hebben liggen krikken, het spijt ons zeer. Ik had me aangemeld voor de B&B. Ik had hier zo veel zin in, totdat ik net zag dat Billy en Ruud vannacht alles op die bedden hadden gedaan. Het zijn nu niet bepaald de schoonste mensen van Utopia. Ik hoor dat ze schimmels hadden, daarom wil ik mijn reservering stopzetten.’’ 

Na het lezen van de annulering is Laura duidelijk not amused. De vrijpartij krijgt zeker nog een staartje. Is Billy een zenuwinzinking nabij?

Reageren