Anouk en Marco Borsato praten niet met elkaar

Het is niet allemaal koek en ei achter de schermen van The Voice of Holland. Anouk en Marco Borsato negeren elkaar volledig. 

Marco Borsato werd bij radiozender 100% NL gevraagd naar zijn relatie met medecoach Anouk en hij gaf een heel eerlijk antwoord: „Wat je constateert is het feit dat Anouk Anouk is. Van Anouk weet je dat ze vooral bezig is met Anouk. Die is niet bezig met de omgeving. Dat respecteer ik. Dat vind ik verder goed. Als zij niet met me wil praten, dan praten we niet.”

It takes two

Er gingen al langer geruchten dat het niet zo lekker klikt tussen Anouk en Marco. En volgens de immer vriendelijke Marco ligt het zeker niet aan hem: „Ik ben heel open geweest. Ik ben altijd en nog steeds bereid om er energie in te steken, maar it takes two to tango.” Marco ontkende op de radio dat Anouk gedreigd heeft te stoppen met The Voice vanwege de strubbelingen. 

Anouk kan wel goed overweg met die andere mannelijke coach van The Voice, Ali B. En Marco hoeft het ook niet alleen te doe, hij kan het prima vinden met Sanne Hans. Marco stopt na dit seizoen zelf wel bij The Voice, maar dat is volgens hem wegens tijdgebrek. 

Reageren