Anouk en Miss Montreal nieuwe coaches The Voice of Holland

15 Januari 2015 11:42 | amusement | Door Televizier

© Eurovisie Songfestival - Pablo Delfos

Anouk en Miss Montreal gaan op de draaiende stoelen van Trijntje Oosterhuis en Ilse DeLange zitten in het nieuwe seizoen van The Voice Of Holland.

Er vindt komend seizoen een wissel plaats bij de coaches van The Voice Of Holland. Niet Ilse DeLange en Trijntje Oosterhuis, maar rockzangeres Anouk en Singer-Songwriter Miss Montreal nemen plaats naast Marco Borsato en Ali B.

The Voice of Holland

Trijntje Oosterhuis wil zich volledig focussen op haar songfestivaldeelname, ze heeft daarom geen tijd meer om de zangtalenten te beoordelen. Ilse DeLange werkt momenteel aan een internationale carrière met The Common Linnets, waardoor ze haar plekje beschikbaar stelt.

Nieuwe coaches

Anouk is na Ilse en Trijntje de derde Songfestivaldeelneemster die plaatsneemt op de draaiende stoelen van The Voice of Holland. Miss Montreal heeft een dergelijk Europees avontuurtje nog niet achter de rug, maar door haar ervaring in De Beste Singer-Songwriter Van Nederland weet ze als geen ander hoe ze talent moet beoordelen en begeleiden. Beide dames voegen ongetwijfeld iets toe aan de talentenshow van John de Mol. 

Ook in de Australische versie van The Voice vindt er een wissel plaats bij de coaches.

Meer over