Anouk had dit jaar meerdere miskramen

Anouk is het afgelopen half jaar naar eigen zeggen voortdurend zwanger geweest. De 40-jarige zangeres kreeg meerdere miskramen. 

Anouk heeft al vijf kinderen maar wil dolgraag nog een baby met haar nieuwe vriend Dominique (21). Dat loopt alleen niet van een leien dakje. In de krant Het Laatste Nieuws vertelt ze over de ellende: „In de afgelopen zes maanden ben ik eigenlijk de hele tijd - ik denk vanaf mei - zwanger geweest. Maar ik ben een paar keer het kindje verloren.”

Onzeker

Ze gaat door met proberen, al heeft de afgelopen periode er wel ingehakt. „Ik ben natuurlijk een beetje onzeker ben geworden, na die miskramen. Ik heb al vijf gezonde kinderen, het moet zó erg zijn voor vrouwen die zoiets aan het begin meemaken, dat besef ik nu pas. Maar net omdat het altijd goed is gegaan, en het gaat dan een paar keer na elkaar mis, sta je daar toch wel even bij stil." 

Knoop in de eileiders

Mochten zij en Dominique alsnog een kind krijgen, dan is dat de laatste voor de zangeres. „Dan wil ik meteen daarna al een knoop in die eileiders gooien. De boel afsluiten.” 

Anouk heeft vier zoons en een dochter: Benjahmin Kingsley (13), Elijah Jeremiah (11) en Phoenix Ray (10) met zanger Remon Stotijn. Rapper Unorthodox zorgde voor Jesiah Dox (5) en basketballer Seraino Dalgliesh is de vader van zoontje Sion Jethro (1,5). 

Lees ook:
Anouk blijft de meest besproken coach van The Voice 

Reageren