Anouk heeft maar 2 acts in de liveshows van The Voice

18 November 2015 15:08 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

De nieuwe knock-out ronde van The Voice of Holland heeft het team van Anouk behoorlijk uitgedund. De zangeres neemt maar 2 talenten mee naar de live-shows.

Ali B heeft het het slimst gespeeld, hij neemt vier kandidaten mee. Marco Borsato en Sanne Hans staan beiden met drie kandidaten in de live-shows. Dat is allemaal het gevolg van de nieuwe tweedelige ronde The Knockouts waarin elke team afscheid moet nemen van drie kandidaten. 

De regels

Die Knockouts zitten als volgt in elkaar: De overgebleven zangtalenten worden naar aanleiding van hun optreden gerankt door hun eigen coach die ze plaatst op één van de stoelen. Team Sanne en Team Marco gaan van zes naar drie talenten. Team Ali B moet zeven talenten op vier stoelen ranken en Team Anouk vijf talenten op twee stoelen.

Mocht een coach twijfelen over zijn of haar ranking mag er een challenge worden aangevraagd. Tijdens een challenge kan een coach een optreden van één van zijn of haar talenten terugluisteren, die al eerder op de avond heeft opgetreden, om een weloverwogen beslissing te maken. En die beslissing is belangrijk, want de talenten die op de stoelen blijven zitten, gaan door naar de liveshows.

Het klinkt allemaal nogal ingewikkeld, maar waarschijnlijk helpt het als we het zien. 

The Voice of Holland vrijdag, 20.30 uur • RTL 4


Meer over