"Anouk is niet geloofwaardig in The Voice of Holland"

28 januari 2018 10:33 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Anouk viel op door haar tienenregen tijdens de eerste liveshow van The voice of Holland. Gordon begrijpt niets van haar gedrag en noemt haar ongeloofwaardig in de show.

Het was ook kenmerkend hoe overweldigend positief de doorgaans kritische en bij vlagen keiharde zangeres was in haar jurering. Ze deelde diverse malen een 10 uit, ook aan Samantha Steenwijk, de volkszangeres uit het team van concurrent Sanne Hans.

Bewust tegendraads

Gordon, zelf geen onbekende met het jureren van tv-talentenjachten, keek met verbijstering. Hij vond het optreden van Samantha zeker niet perfect en dus ook geen 10 waard. Volgens Heuckeroth is Anouk bewust tegendraads, wat haar niet geloofwaardig maakt.

Oud zeer

Het botert sowieso niet tussen Gordon en Anouk. In 2015, toen Anouk voor het eerst op de rode draaistoel zat als coach, had hij al een ongezouten mening over haar: "Ik vind Anouk verschrikkelijk. Ze komt niet sympathiek over en ze is onaardig. Ze laat zich leiden door onzekerheid, misschien omdat ze toch wat voller is in vergelijking met vroeger.“

Meer over