Anouk is weer zwanger

Anouk verwacht haar zesde kindje. Nog niet zo lang geleden vertelde de zangeres in een interview dat ze moeite had met zwanger raken, maar het is toch gelukt.

Anouk deelde het blijde nieuws met de wereld via Instagram. Op de foto is te zien dat ze al een behoorlijke buik heeft. Dat vindt Anouk zelf ook. 'Notorious BIG', staat er naast de foto, verwijzend naar de uit de kluiten gewassen rapper met dezelfde naam.

Afbeelding

Instagram

Er gingen al wat geruchten dat Anouk zwanger zou zijn toen ze half december tijdens The Voice niet opstond toen haar protegé Neda weg werd gestuurd. Anouk bleef stoïcijns zitten, terwijl dat bepaald niet gebruikelijk is tijdens een afscheid.

Miskramen

Op 30 november vertelde Anouk (40) in de Belgische krant Het Laatste Nieuws dat ze in het half jaar daarvoor verschillende miskramen had gehad. In hetzelfde interview liet ze weten dat ze vooral haar jonge vriend Dominique (21) een baby gunt: „Dominique wil een zwangerschap ook zelf een keertje meemaken, en voelen en ervaren. Dus ik heb gezegd: 'Nou ja, als dat er één is, dan wil ik nog wel een keer proberen.”

Daarna belooft de revelatie van The Voice dat het over en uit is met de uitbreiding van haar gezin. „Dan wil ik meteen daarna al een knoop in die eileiders gooien. De boel afsluiten.”

Anouk heeft reeds een huis vol met Benjahmin Kingsley (13) Elijah Jeremiah (11), dochter Phoenix Ray (10), zoon Jesiah Dox (5) en zoontje Sion Jethro (1,5).

Reageren