Anouk mist mogelijk door zwangerschap Voice of Holland audities

4 maart 2016 10:56 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

Er is een kans dat Anouk niet op tijd hersteld is van haar zwangerschap om het zevende seizoen van The Voice of Holland in z'n geheel mee te maken. 

Anouk deed deze opmerkelijke voorspelling in een interview met Metro.

Bevalling

Anouk weet nog niet hoe de zaken na haar bevalling in mei zullen verlopen. Daarom heeft ze bij de makers van The Voice ook aangegeven dat ze wellicht niet bij alle audities kan zijn. "Dat is echt nog wel een dingetje. Het zou kunnen dat ik de eerste aflevering nog niet op de stoel zit. Nee, daar zijn ze niet zo blij mee. Maar ik heb gezegd: als dat niet kan, begrijp ik dat en doe ik The Voice niet. Maar dat kwam niet in hen op."

Guus versus Marco

Desondanks kijkt ze uit naar het nieuwe seizoen, omdat ze nu een beter beeld heeft wat er van haar verwacht wordt. Ook nieuwkomer Guus Meeuwis is een reden tot blijdschap: "Nu Guus erbij komt wordt de energie in de jury weer even anders." Afgelopen seizoen verliep de samenwerking met Marco Borsato stroef: "Dat was één bak ellende natuurlijk, haha. Die arme man! Hij zal wel gebaald hebben dat-ie er niet een seizoen eerder is uitgegaan." Toch geeft Anouk deels de schuld aan de media die de boel wel wat aangedikt zouden hebben: "Er was eerst helemaal niks aan de hand tussen ons en inééns was er iets. Dat werd zo’n raar gebeuren. Ik word daar een beetje recalcitrant van."

Meer over