Anouk in quarantaine

RTL: Oplossing voor ontbreken Anouk bij Voice kids

31 mei 2020 10:07 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© William Rutten
De finale van The Voice kids moet het komende vrijdag doen zonder Anouk. Althans, ze is niet in de studio aanwezig omdat ze in quarantaine gaat, maar wellicht is er nog iets mogelijk.

Vanwege de versoepeling van de coronamaatregelen heeft de zangeres besloten zelf in quarantaine te gaan. Anouk kampt namelijk met astma en valt derhalve in de risicogroep. Ze wil geen enkel risico nemen en slaat dus ook de finale van The Voice kids over.

Videoverbinding

Een woordvoerder van RTL heeft overigens goede hoop dat het jurylid nog wel in een bepaalde vorm in de talentenjacht voorbij komt. "Dit betekent dat ze niet fysiek bij de finale zal zijn. Op dit moment worden alle mogelijkheden onderzocht, maar in dit Zoom-tijdperk weten we vast wel een mooie oplossing te bedenken", aldus de zegsman tegenover Shownieuws.

Extra voorzichtig

Anouk heeft laten weten dat ze geen risico wil nemen in deze tijd. "Mede door de gesprekken met mijn long-/huisarts ben ik extra voorzichtig, zeker aangezien er met alle versoepelingen in de aankomende weken weer een groter risico is om besmet te raken."

De finale van The Voice Kids is op 5 juni om 20:00 uur te zien bij RTL4.

Meer over