Bij Jinek

Anouk vindt muziek van Ali B 'heel slecht'

20 Februari 2019 00:10 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Anouk en Ali B. waren bij Jinek te gast om te praten over de finale van The voice of Holland van aanstaande vrijdag. Tussen neus en lippen door liet Anouk weten dat ze de nieuwe single van collega Ali 'heel slecht' vindt.

Jinek liet een fragment horen van het liedje Vlinders dat Ali opnam samen met Gers Pardoel en Jan Smit. Na afloop liet Anouk zonder dralen weten dat ze 'het niet om aan te horen' vond. Ook het feit dat Ali vaak huilt op televisie vindt Anouk maar niks.

Gouden Televizier-Ring

De Gouden Televizier-Ring 2018 was volgens de zangeres het dieptepunt. Daar zong Ali een eerbetoon aan Mies Bouwman waarbij hij in snikken uitbarstte. „Ik hoorde dat liedje en dacht, dat kan niet waar zijn. Zo slecht!”

Waar ben jij nou?

Anouk had wel positieve zaken te melden over Ali als coach. „Ik vind hem fantastisch in The voice. Hij is zakelijk ook heel sterk. Maar zijn nummers, als hij gaat zingen. Hoe ging dat liedje nou? Waar ben jij nou? Dat kan ik niet aan.”

K.U.T.

Ali kon trouwens hartelijk lachen om de kritiek van Anouk. „Het is waarschijnlijk ook k.u.t wat ik doe, maar soms moet je ook gewoon doen wat je zelf leuk vindt.”

Kijkers kregen intussen best zin in een leuk duo-programma voor de twee.

Dit is het nieuwe liedje van Ali wat Anouk niet om aan te horen vindt.

 

Meer over