Anouk vraagt om tekst en uitleg bij Marco Borsato

Anouk was stomverbaasd toen Marco Borsato in een interview zei dat Anouk hem negeert tijdens The Voice of Holland. „Ik heb gelijk gezegd: Wat is dit dan?”

Anouk vertelde over de kwestie in het radioprogramma van Coen en Sander op 538. Volgens het omstreden The Voice-jurylid negeert ze Marco helemaal niet: „Ik was echt verbaasd, ik dacht: hè, heb ik nou iets gemist. Wat is er nou aan de hand? Ja, je zit natuurlijk ver uit elkaar, ik heb niet de behoefte om over die stoelen te schreeuwen.”

Anouk is Anouk

Een paar weken geleden beschreef Marco Borsato op 100% NL een heel andere situatie: „Wat je constateert is het feit dat Anouk Anouk is. Van Anouk weet je dat ze vooral bezig is met Anouk. Die is niet bezig met de omgeving. Dat respecteer ik. Dat vind ik verder goed. Als zij niet met me wil praten, dan praten we niet.”

Gehakt

Niet waar dus, zegt Anouk. En dat heeft ze de zanger ook meteen duidelijk gemaakt: „Ik heb gelijk gezegd: Wat is dit dan? Ik hoorde dat je gehakt van me had gemaakt. Marco vond het heel erg, volgens mij schaamde hij zich ook een beetje. Ik vind het een beetje zielig dat hij zich zo ongemakkelijk voelde. Ik heb een olifantenhuid.”

Lees ook:
Volgend jaar is Marco Borsato niet meer van de partij

Meer over:

Reageren