Arie Boomsma heeft heimwee tijdens opnames Grenzeloos Verliefd

5 augustus 2017 10:40 | amusement | Door Televizier

© SBS/Elvin

Arie Boomsma heeft een droombaan. Voor Net5 maakt hij het programma Grenzeloos verliefd, waar hij veel verre reizen voor mag maken. Helaas is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn.

Arie Boomsma werkt met veel passie aan het Net5-programma Grenzeloos verliefd. Toch is het vele reizen niet altijd een pretje voor de boomlange presentator. Aan Shownieuws vertelt hij dat hij zijn zwangere vrouw Romy en zijn dochtertje Bobby Jo erg veel mist. “Dat is moeilijk ja, dat geef ik toe. En jammer eigenlijk ook”, zegt hij.

‘Papa, papa’

Vooral de woordjes van Bobby Jo raken hem als hij ver van huis is. “Als ik er een paar dagen niet ben, mist ze me”, vertelt Boomsma. “Dan zegt ze ‘papa, papa’ en als ik terugkom is ze heel blij. Maar ze is te jong om echt te bevatten wat het betekent dat je in een ander land bent.”

Grenzeloos Verliefd

Voor Grenzeloos verliefd vertrok Boomsma de afgelopen tijd onder meer naar Indonesiƫ, Laos, Colombia, Argentiniƫ, Mexico en Zuid-Afrika. Goed, het is natuurlijk jammer dat hij zijn gezin niet mee mag nemen. Maar dat neemt niet weg dat wij bij Televizier.nl stiekem jaloers zijn op de presentator. Benieuwd naar het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd? Vanaf 26 september start het nieuwe seizoen op Net5.

Meer over