Arie Boomsma in de race voor Loden Leeuw

1 december 2015 12:10 | amusement | Door Televizier

© ANP Kippa

Aan welke tv-commercial erger jij je mateloos? Vanaf nu is het weer mogelijk om te stemmen op de meest irritante reclame en BN’er van 2015 tijdens de Loden Leeuw-verkiezing van Radar. 

Zap jij ook weg tijdens het spotje van Holy Soda, waarin Arie Boomsma voornamelijk zonder shirt rondloopt? Of zet jij de zender gelijk over wanneer je Frank Lammers naar de bus toe ziet rennen? En welk gevoel krijg jij wanneer je Adelheid Roosen haar praatje aanhoort over de dood?

TUI en Lactacyd 

Het programma Radar geeft de kijker de keus uit vijf filmpjes en vijf BN’ers. Tijdens de uitzending van maandag 14 december wordt bekend gemaakt welke reclames en BN’ers het meest irritant van 2015 zijn. Er kan gestemd worden op de volgende spotjes: TUI, Stella, Simpel, Specsavers en Lactacyd. De volgende BN’ers zijn in de run voor de titel meest irritant: Adelheid Roosen, Arie Boomsma, Erik van der Hoff, Frank Lammers, Wilfred Genee en Johan Boskamp. 

HoyHoy.nl 

Vorig jaar werden er meer dan 100.000 stemmen uitgebracht voor de Loden Leeuw. De Gebroeders Coronel mochten de titel van meest irritante BN’ers in ontvangst nemen en de luiaards van HoyHoy.nl kregen de prijs voor meest irritante commercial.

Stemmen kan via de site van Radar. 

 

 

Meer over