Terugkijken

Arjen Lubach bij Seth Meyers in New York

22 november 2018 09:30 | amusement | Door Televizier

© ANP
Woensdagavond maakte Zondag met Lubach bekend dat Arjen Lubach zou aanschuiven bij Late Night with Seth Meyers. Wat volgde was een gezellig gesprek met spannende onthullingen.

Hij werd aangekondigd als een hele grappige Nederlandse cabaretier, de presentator van Zondag met Lubach, die binnenkort in Europa gaat toeren met zijn stand up-show. Er volgt een vrolijk deuntje, het publiek juicht en daar is 'ie dan: onze Arjen in Amerika!

Nederlands

Ze praten even Nederlands met elkaar ("Who ghaat 'et?") en dan blijkt dat Seth Meyers ook heeft opgetreden bij Boom Chicago in Amsterdam, waar de twee elkaar wel eens zijn tegengekomen. Arjen Lubach stelt vervolgens dat al Seths succes door die tijd in Amsterdam komt - dus dat hij daarover maar eens belasting moet betalen in Nederland. 

Gedumpt in NY

Behalve Zondag met Lubach en verhalen over hoe Arjen in Nederland herkend wordt, gaat het erover dat de relatie tussen hem en zijn ex-vriendin over is gegaan op het dak van de studio - bovenop het Rockefeller Center. We vermoeden dat het zomaar eens over Janine Abbring (Lubach: 'my show runner') zou kunnen gaan... Carice van Houten en acteur Michiel Huisman zijn Lubach als Nederlanders voorgegaan in show van Seth Meyers. Lubach geeft na afloop van de show op Twitter nog even een indruk van de avond:

Meer over