Arjen Robben volgende week in Zullen we een spelletje doen?

18 augustus 2016 16:18 | amusement | Door Televizier

© Pro Shots / Witters

Voetballer Arjen Robben is speciaal voor een opname van Zullen we een spelletje doen? teruggekeerd naar Nederland. De voetballer van Bayern München is fan van het programma en keert speciaal voor Simon Keizer terug.

Zullen We Een Spelletje Doen? is een van mijn favoriete programma’s en Simon kan wel wat hulp gebruiken zag ik in het vorige seizoen", aldus Arjen Robben. "Toen ik gevraagd werd voor het nieuwe seizoen wilde ik die kans natuurlijk met beide handen aangrijpen!“

Spelletjes

In Zullen We Een Spelletje Doen? nemen twee teams onder leiding van Simon Keizer en Nick Schilder het tegen elkaar op in verschillende spelonderdelen. Arjen speelde voor Simon en heeft het naar eigen zeggen goed gedaan. "Samen met Simon heb ik de nodige punten binnengesleept. Of het genoeg is voor de overwinning zie je volgende week zaterdag.

Televizierring

Niet alleen Arjen Robben vindt Zullen we een spelletje doen? een leuk programma, zo bleek uit de vierde De spelshow is als enige SBS 6-programma genomineerd voor de Gouden Televizierring 2016. 

Zullen we een spelletje doen? met Arjen Robben is zaterdag 27 augustus om 21.00 uur te zien bij SBS 6. 

Meer over