Arnold Schwarzenegger ontslaat mensen met de woorden: 'You're terminated'

4 januari 2017 13:48 | amusement | Door Televizier

© YouTube

Jarenslan g ontsloeg Donald Trump de deelnemers aan het programma The Apprentice met het zinnetje: 'You're fired'. Zijn opvolger Arnold Schwarzenegger heeft een ander zinnetje gekozen dat hem op zijn lijf geschreven is.

Arnie zegt: 'You're terminated. Get to the chopper.' Heel toepasselijk aangezien Arnold Schwarzenegger de enige echte Terminator is en 'Get to the chopper' een gevleugelde uitspraak van Arnie is in Predator. De term staat zelfs in de Urban Dictionairy. Om het feest compleet te maken worden de ontslagen kandidaten weggevlogen in een helicopter.

In het oeuvre van Arnold Schwarzenegger zate nog een mooie kanshebber voor de 'ontslagzin' van Arnold. Wat te denken van 'Hasta la vista baby!'

President

Afgelopen maandag werd in de VS de eerste aflevering van The New Celebrity Apprentice uitgezonden, het programma dat 14 seizoenen werd gepresenteerd door Donald Trump. Trump is noodgedwongen uit de picture bij de tv-bazen omdat hij bijna president van de Verenigde Staten is.

Ontslagen

De eerste beroemdheid die werd ontslagen door Arnold Schwarzenegger was YouTube-persoonlijkheid Carrie Keagan. Zangeres Carnie Wilson was het tweede slachtoffer.

Meer over