Art Rooijakkers brengt Wie Is De Mol Junior terug bij AVRO

Goed nieuws voor alle jonge Wie Is De Mol? fans in Nederland. De junior variant van het programma komt terug en zoekt nog kandidaten!

Wie Is De Mol? is alle jaren het grote succesprogramma van de AVRO. In 2008 kwam er een junior variant van het programma en die maakt nu zijn comeback. Vanaf het voorjaar in 2014 gaat de jongeren-editie van start.

Kandidaten

Het leuke is dat je voor Wie Is De Mol Junior geen BN'er hoeft te zijn. Iedereen tussen de 12 en 14 jaar kan zich opgeven voor het programma. In aanloop naar de serie komen er acht korte afleveringen op de buis waarin de kandidatenselectie centraal staat. 

Wereld Natuur Fonds

De spelregels van WIDMJ zijn hetzelfde als bij de volwassenen-editie; de jonge kandidaten moeten middels opdrachten uitzoeken wie de boel saboteert. De jongeren gaan alleen niet naar het buitenland, de opdrachten worden gewoon in Nederland uitgevoerd. Daarnaast zetten de junioren zich via de opdrachten in voor projecten van het Wereld Natuur Fonds. De kandidaten kiezen ieder een bedreigde diersoort waarvoor zij spelen. Het prijzengeld van de winnaar wordt dan gebruikt om dit dier te helpen.

Art Rooijakkers

Art Rooijakkers presenteert ook deze variant van het programma. Daar is hij erg blij mee: "Ik weet als presentator en kandidaat hoe bijzonder het is om Wie is de Mol? mee te maken en ik heb gemerkt hoe populair het programma is bij kinderen."

Bekijk hieronder de oproep van Art. Opgeven voor het programma kan hier.

Reageren