Art Rooijakkers: 'Dit is de best voorbereide Mol aller tijden'

Het duurt nog een kleine maand voor het 16de seizoen van Wie Is De Mol? begint. Vandaag presenteerden de kandidaten zich aan de pers. Maar waar was Tim Hofman?

Art Rooijakkers opende de bijeenskomst in het Vondelpark met de tekst dat de Mol nog nooit zo goed was voorbereid als dit jaar. De Mol had dan ook instructies gekregen van Art Rooijakkers himself, de man die aan zijn vijfde seizoen als presentator begint.

Humor

In totaal wordt dit het 16de seizoen van de puzzeltocht met BN'ers. 16-jarigen willen nog wel eens puberen en volgens Art gold dit ook een beetje voor de deelnemers van dit seizoen. 'Er werden grenzen opgezocht en dingen uitgeprobeerd', maar de presentator belooft vooral dat het een heel erg leuk seizoen wordt met veel humor.

Ellie Lust

Uit de eerste aflevering, die alvast werd getoond (tot de eliminatie) aan de persmensen, bleek dat die humor vooral komt van Tim Hofman, de grote afwezige van vandaag. Tim is brutaal en durft veel , een veelbelovende en allesbehalve saaie kandidaat dus. Ook oud-hockeyer Taeke Taekema en politiewoordvoerster Ellie Lust vielen op in de eerste aflevering. Ellie omdat ze het spel vanaf het eerste moment bloedserieus speelt en bloedfanatiek is en Taeke omdat hij nogal tegendraads is.

Tim Hofman

Achter de afwezigheid van Tim Hofman hoeven we niet direct een complot te zoeken, de BNN-presentator was op reis voor Spuiten en Slikken, al liet hij via Twitter nog wel van zich horen.

En ook de persdag van Wie Is de Mol? was Tim niet ontgaan.

Het 16de seizoen van Wie Is de Mol? start op zaterdag 2 januari

Reageren