DNA Singers

Art Rooijakkers krijgt eerste studioprogramma op RTL4

30 september 2022 09:49 | amusement | Door Esther Hut

© William Rutten

Nu de stemproblemen van Art Rooijakkers weer helemaal zijn verdwenen, mag hij meteen weer aan de bak. Hij blijft in het thema van de stembanden, want hij gaat het nieuwe programma DNA Singers presenteren. Dat heeft producent Blue Circle bekendgemaakt.

Na bijna een jaar afwezigheid, is dit het eerste studioprogramma voor de presentator op RTL4. 

Familie van een bekende

De naam zegt het al een beetje. In DNA Singers draait het allemaal om goede genen. Tenminste, als je geluk hebt. Er wordt namelijk gekeken of goed kunnen zingen erfelijk bepaald is en of je daadwerkelijk kan zeggen ‘het zit in de familie?’

Art Rooijakkers ontvangt elke aflevering drie onbekende zangers en zangeressen in de studio voor een optreden met een live band. Ze hebben allemaal één overeenkomst: ze zijn alle drie familie van een bekende Nederlandse artiest. Maar van wie?

Jeroen van Koningsbrugge en Jaap Reesema.

Dat is aan de twee panels, die bestaan uit Jeroen van Koningsbrugge en Jaap Reesema. Zij moeten samen met het publiek in de studio aan de hand van het solo-optreden, bijzondere duetten en hints zien te achterhalen van wie de kandidaten familie zijn.

Wanneer DNA Singers precies te zien is, is nog niet bekend. Wel zullen de opnames binnenkort starten en wordt er nog gezocht naar publiek.

Meer over