Art Ziet Sterren

Art Rooijakkers nieuwe presentator Van der Vorst Ziet Sterren

22 augustus 2019 09:33 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Martin Hogeboom
Art Rooijakkers is de nieuwe presentator van Van der Vorst Ziet Sterren. Hij neemt het interviewprogramma over van Peter van der Vorst, die sinds februari bij RTL werkzaam is als programmadirecteur.

"Ik vind het spannend, eervol en heel bijzonder dat ik hiervoor gevraagd ben", zegt Art woensdag in RTL Boulevard. In het programma ging Peter van der Vorst op bezoek bij sterren in binnen- en buitenland. Zo was hij op bezoek bij Robbie Williams, Meryl Streep, Tom Hanks en David Guetta. Ook alle groten der Nederlandse aarde zoals Humberto Tan, Beau van Erven Dorens en Gordon kwamen voorbij in de jaren dat Peter het programma onder zijn hoede had.

Bruce Springsteen

Art kijkt uit naar zijn nieuwe klus. "Het is heel mooi om in het leven van iemand te mogen duiken en een tijdje met hem of haar te mogen optrekken." Een wensenlijstje heeft Art ook al. "Stiekem hoop ik op Bruce Springsteen. De mail is er al uit, maar we hebben nog geen antwoord ontvangen."

Zomer met Art

Het is nog niet bekend wat de naam wordt van het nieuwe Van der Vorst Ziet Sterren. Art presenteerde eerder onder anderen Wie is de Mol?, Cash op Zolder en Helden van de wildernis. Sinds juni is de 42-jarige presentator dagelijks op RTL4 te zien met zijn eigen zomertalkshow Zomer met Art. Voor RTL 4 maakte hij eerder het programma Iedereen Had Het Erover.

Meer over